Fri fragt fra 599,-
Tilbage til webshop

Månedskasse

Månedskasse betyder, at du har mulighed for at samle sammen i en måned, hvorefter "kassen" gøres op. Har du bestilt for under 499 kr. kommer der et tillæg på fragt på 49 kr. Hvis du derimod har købt for over 499 kr. betaler jeg fragten. En månedskasse kan sparre dig mange penge i fragt. Der er ingen købetvang. Månedskasse er blot et tilbud om at sparre fragt. 
I slutningen af måneden, sender jeg en opgørelse ud til dig, med en faktura, som skal betales senest den 3 i efterfølgende måned. Dvs. hvis du samler sammen i maj måned, er betalingsfristen d. 3 juni. Hvis dette er en søndag eller helligdag, er betalingsfristen den førstkommende hverdag. 
Når betalingen er registreret, pakker vi kassen færdig til dig og sender den til nærmeste pakkeshop med DAO eller GLS. Medmindre andet er aftalt. 

Hvordan oprettes en månedskasse:

Du opretter en månedskasse ved at gå ud på forsiden af webshoppen, gå til "læs mere om Cosy Mind" , hvor du nede i bunden har mulighed for at skrive en besked til butikken. Jeg vil så tage kontakt til dig, hvorefter din månedskasse bliver oprettet. 
Eller du kan oprette månedskasse genne Facebook eller Instagram. Igen ved at skrive en personlig besked til Cosy Mind.

Månedskasse er en ekstra service, som giver mulighed for at samle sammen og spare porto, der er også mulighed for at lægge udsalgsvare i kassen.  Det betyder, at der udover ovenstående også gælder følgende

  1. Hvis du ikke er sikker på et køb, skal du markere den med et måske i kassen, så vil vi reservere den til dig, men forbeholder os retten til at sælge den hvis det er den sidste. Hvis du derimod er sikker på et køb når måneden er over, forbliver tingen i din kasse også selv om det er den sidste.
  2. Hvis ikke andet er aftale kan en månedskasse ikke overføres til næste måned.
  3. Hvis der forudbestilles meget dyre varer forbeholder vi os retten til et lille depositum.


Du mister muligheden for månedskasse, hvis du ikke overholder ovenstående betingelser. Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe på normalt vis derefter. Ønske månedskasse igen på et senere tidspunkt vil det være en vurdering fra vores side. 


Jeg glæder mig til at være dig behjælpelig med at oprette en månedskasse.