Fri fragt fra 599,-
Tilbage til webshop

GreenGate hos Cosy Mind

Cosy Mind ønsker alle kunder et godt nytår. Håber at i alle havde en hyggelig aften. Det havde vi her i huset. Vi skulle have været til nytårsfest ved min datter, men jeg valgte at aflyse grundet en forkølelse. Mit barnebarn var godt gal på mig, da han var sikker på, det var fordi jeg ikke ville være sammen med dem. Måtte bruge lang tid på at fortælle ham at han og hans søskende er det bedste der findes  Vi var sammen over face time, så alt er godt igen. 

Der kommer til at ske meget nyt på shoppen i 2021: For det første skal jeg blive bedre til at skrive i blokken.

For det andet får vi ny leverandører, det er danske GreenGate som inden længe kan købes på shoppen og i den fysiske butik i Silkeborg. 
GreenGate blev grundlagt i 90'erne efter at ejerne havde anskaffet sig nogle gamle håndmalet mønsterbøger fra Frankrig. Mønstrene var fra perioden 1878-1920 og via dem fik stifteren Jesper Christiasen ideen til at skabe noget ud fra de smukke mønstre. 
GreenGate er indbegrebet at sommerhusstemning, mormors kolonihavehus, og øjeblikke der er værd at dele. I dag sælger GreenGate alt fra kopper, tallerkner, glas og bestik til opbevaringsdåser, tæpper, puder og tasker. Alt sammen noget der kan være med til at underbygge det mindste Cosy Mind gerne vil bringe videre, "At lade hyggen flytte ind" 

De kærligste tanker og ønske om et godt nytår 

Jette og Claus.